La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra reforça les mesures de seguretat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la biblioteca. FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

Imatge d'arxiu de la biblioteca. FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

La Biblioteca Mestra Maria Antònia s’adapta a la nova situació de la pandèmia per la Covid-19 i aposta per maximitzar la seguretat, destinant els recursos humans a les hores amb més assistència de públic, adaptant els serveis a les demandes, tal com ha explicat la regidora d’Educació i Biblioteca, Maria Gual.

D’aquesta manera, l’horari d’obertura al públic en general es durà a terme a partir d’avui, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i dissabtes, de 10 a 13 h. Els matins es dedicaran a les activitats amb les escoles i els instituts, i també amb els usuaris de la Fundació Onada. La Biblioplatja romandrà tancada. El funcionament dels serveis continua de la següent manera:

Cal cita prèvia per a:

  • Reservar taula per a estudiar
  • Reservar taula per a disposar de connexió wifi
  • Reservar taula per a disposar d’ordinador
  • Per a demanar ajuda a una bibliotecària en la cerca

La Biblioteca Mestra Maria Antònia demana als seus lectors i lectores que continuïn encarregant els llibres que es volen emportar en préstec. Així, només cal que s’apropin a la biblioteca i a la porta es lliuren les comandes. Les peticions es poden dur a terme per correu electrònic o per  telèfon: biblioteca@torredembarra.cat // 667 171 291. A més, es demana fer un ús responsable del servei i de les instal·lacions.

Cal tenir present que el fons bibliogràfic continua confinat. Per tant, si un usuari o usuària toca un llibre s’ha de confinar 48 h. A més, es mantenen les mesures de control de temperatura, rentat de mans i ús de mascareta per a poder accedir a l’equipament.

Temas

Comentarios

Lea También