Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Bisbal aprova un conveni amb l'ADF per lluitar contra els incendis

L'Entitat també treballarà en l'arbrat públic i la neteja viaria en casos excepcionals

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'ADF ha fet treballs de desinfecció.

L'ADF ha fet treballs de desinfecció.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat un conveni amb l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Clot de Bou  perquè aquesta entitat col·labori contra incendis forestals i en el Pla d’Actuació Municipal. L'Ajuntament aporta 5.000 euros a l'entitat.

L’ADF Clot de Bou tembé es compromet a participar en les tasques de prevenció d’incendis en aquells actes que organitzi l’Ajuntament, com ara espectacles pirotècnics, i en les actuacions sobre l’arbrat públic i la neteja viària en casos excepcionals.

A més, el contracte posa especial èmfasi en la col·laboració prioritària de l’entitat en cas d’haver d’extingir incendis forestals o prevenir-los, en cas de situacions declarades d’alt risc d’incendi.

Les darreres setmanes l'ADF ha realitzat tasques de desinfecció dels carrers i els punts de major concentració de persones.

Temas

Comentarios

Lea También