La Bisbal impulsa la rehabilitació del poliesportiu municipal

Actualment es troba en mal estat i no s'adequa a la normativa per la pràctica de l'esport

13 enero 2020 09:23 | Actualizado a 13 enero 2020 09:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha iniciat l’expedient per contractar les obres de la primera fase de la rehabilitació del poliesportiu municipal. Els treballs corresponen a la remodelació del pavelló poliesportiu i la construcció de l’edifici annex destinat a vestidors. 
Les obres s’allargaran 18 mesos. Ara les empreses poden presentar les seves propostes per optar a les obres. El pressupost és de 2.085.312 euros.

El poliesportiu municipal és propietat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i consta d’una pista poliesportiva coberta, piscina, camp de futbol, pista de tennis, un edifici destinat a local social i usos recreatius i una zona descoberta destinada a aparcament i a usos lúdics.

El consistori el va adquirir el 2011, mitjançant permuta, amb la finalitat de destinar-la a un servei públic esportiu. En l’actualitat es troba en mal estat i no s’adequa a la normativa per a la pràctica de l’esport i, per aquest motiu, l’Ajuntament tira endavant la rehabilitació de l’equipament.

Les obres de la primera fase són pel porxo d’accés, el vestíbul, administració i el control d’accés, lavabos per al públic, vestidors per als equips, vestidor per als tècnics i àrbitres, infermeria, local de neteja, passadissos de peus nets i bruts i accés a les grades. El projecte executiu d’aquesta fase ja està aprovat definitivament. Tot amb un pressupost de 545.091 euros.

També contempla la construcció del pavelló esportiu per 711.472 euros i els espais per a les entitats, els despatxos, el bar i la terrassa, per 828.748 euros.

Finançament
Com que la despesa prevista per a la primera no es trobava recollida en el pressupost de 2019, ja que el pressupost era prorrogat, s’ha dotat de consignació pressupostària a través de diferents modificacions de crèdit per un total de 1.256.563 euros. Hi ha subvenció del Pla d’Acció Municipal de la Diputació (150.752), venda de terrenys municipals (321.703), superàvit pressupostari de l’exercici 2018 (221.582) i  romanent de tresoreria per 562.525 euros.

Comentarios
Multimedia Diari