Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Brigada Municipal d’Altafulla millora l’entorn de la zona verda de davant el Castell

Els treballadors hi han dut a terme tasques d’arranjament i d’enjardinat i hi han instal•lat mobiliari urbà per al gaudi de la ciutadania

 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La zona verda. Foto: Cedida

La zona verda. Foto: Cedida

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha enllestit les actuacions que els darrers dies ha dut a terme a l’entorn de la zona verda de davant del Castell.

En aquest punt a tocar de la Vila Closa, els treballadors han dut a terme tasques d’arranjament i d’enjardinat i hi han instal•lat mobiliari urbà per al gaudi de la ciutadania.

La regidora de Parcs i Jardins a l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha explicat que aquesta zona “antigament era una bassa destinada al reg i fa uns quants anys ja es va intentar donar-li el valor patrimonial que es mereix tot col·locant-hi una escultura”.

En aquesta ocasió l’actuació, que segons Castellarnau “ja fa mesos que estava programada”, pretén difondre el patrimoni històric i el passat de la vila així com fer-lo més visible als vilatans i turistes.

És per això que, per una banda s’ha procurat que l’espai sigui accessible a tothom mitjançant rampes i bancs, i per altra que els colors dels materials utilitzats inspirin i traslladin a èpoques en què el lloc i els usos eren totalment diferents als actuals.

La regidora de Parcs i Jardins d’Altafulla ha explicat que les intervencions se sumen a les que el consistori ja porta realitzant a diversos punts del municipi des de fa mesos, amb la voluntat de recuperar espais pel poble i fer-los accessibles al veïnat.

L’Ajuntament ha destacat amb aquesta nova obra que segueix “apostant per millorar, dia a dia, la qualitat de vida a Altafulla, el poble dels parcs per a tothom”.

Temas

Comentarios

Lea También