Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP vol deixar BCN World per la pròxima legislatura perquè "ara no és el moment"

Boya referma el rebuig a un projecte que estigui basat en el joc i l´especulació urbanística

ACN

Whatsapp
La CUP vol deixar BCN World per la pròxima legislatura perquè

La CUP vol deixar BCN World per la pròxima legislatura perquè "ara no és el moment"

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, creu que aquesta legislatura no cal tirar endavant projectes com el de BCN World tenint en compte “l’anomalia democràtica” actual. En declaracions a Rac 1, Boya ha apostat per esperar les eleccions constituents i que el govern que en surti “faci el que vulgui” amb el projecte. “Ara no és el moment. La feina és una altra”, ha assegurat Boya que veu “dèbil” l’equilibri amb Convergència i afirma que “no és normal” que CDC pacti amb la CUP. La presidenta de la formació al Parlament ha refermat el rebuig del seu grup a un projecte que es basi en el joc i l’especulació urbanística i ha afegit que hi ha consens dins la CUP pel que fa al model territorial.

Boya ha avisat que la CUP mantindrà una posició contraria a aquest tipus de projecte: “Si ens provoquen, contestarem i, a banda, la CUP no està absorbida per JxSí. Seria un error”, ha afegit. A més, ha considerat que el projecte està mal plantejat des del principi i ha apostat per fer-lo entre tots i fer debats per saber cap a on pot anar tot lamentant que s’hagi “imposat” un determinat model.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También