Más de Costa

Costa Equipamientos

La Cobla Reus Jove inaugura la plaça Sant Jaume de Roda de Berà

El passat diumenge 28 de juliol va tenir lloc la inauguració de la remodelació de la plaça Sant Jaume, al barri Costa Daurada de Roda de Berà

Diari deTarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

Per inaugurar la recent millora a l’espai, l’Ajuntament rodenc va comptar amb la Cobla Reus Jove i amb la presència del Grup Sardanista de Roda de Berà, a més de sardanistes vinguts d’altres municipis i nombrosos veïns i veïnes.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, de les regidores Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Eva M. Giménez, i dels regidors Gerard Solé i Juan Pedro Labrador.

FOTO: Ajuntament de Roda de Berà

Segons la regidora de Cultura, Teresa Ferré, la idea és establir una ballada de sardanes a l’any i que hi hagi una continuïtat, per aquest motiu l’any vinent, per aquestes mateixes dates, hi tornarà a haver la ballada de sardanes a càrrec de la mateixa cobla.

Les obres de remodelació van començar el passar mes de febrer. Fins aquell moment, la plaça Sant Jaume tenia molta presència de vehicles, tenia nombrosos aparcaments i només disposava de dues voreres perimetrals que quedaven molt reduïdes a causa de les terrasses dels comerços. Amb la remodelació, pavimentant completament la plaça, s’ha creat un espai de preferència per als vianants amb l’objectiu de millorar la qualitat urbana de la zona i contribuir així a la dinamització comercial i turística.

Per tal d’afavorir els comerços, l’Ajuntament ha creat una sèrie de places ‘verdes’, senyalitzades amb aquest color al paviment. Aquestes places, conegudes com ‘Para i compra’, permeten estacionar el vehicle un màxim de 20 minuts per poder fer una compra ràpida als establiments de la zona, o bé fer un cafè. Cal recordar que a 100 metres escaig hi ha un aparcament amb una capacitat de més de 150 places.

Temas

Comentarios

Lea También