La Colla Vella descarrega el 3de9 amb folre a la diada de Festa Major

La Vella completa el 5de8 i el 4de8p. Els Xiquets de Tarragona van portar castells bàsics de vuit pisos, mentre que els Xiquets de Vila-seca va descarregar el 3de7 i el 4de7

31 julio 2017 10:06 | Actualizado a 24 agosto 2017 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La plaça de l’Església va viure ahir una diada de nivell, on la formació local, els Xiquets de Vila-seca van compartir plaça amb dues colles punteres com ho són els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

L’agrupació vallenca va ser la qui va oferir una millor actuació, descarregant a la segona ronda el 3de9 amb folre, demostrant que li tenen la mida presa, com així ho acrediten els 10 que han assolit fins al dia d’avui. Prèviament, els d’Albert Martinez van descarregar el cinc de vuit.

Van tancar la ronda de castells amb una estructura que a diferència d’altres temporades han portat en menys ocasions a plaça, avui tot just era la quarta vegada enguany que el completaven de manera solvent. Van culminar l’actuació amb el pilar de sis.

Regust agredolç per als Xiquets de Tarragona, ja que l’inici de l’actuació no va acabar de rutllar com els de Sergi Feijoo haguessin volgut, ja que el 4de8 amb el que van obrir la diada va cedir poc després de la carregada. A la segona ronda, els Xiquets de Tarragona van deixar enrere l’ensopegada descarregant el 3de8, i van tancar la tercera ronda amb el dos de set.

Diada treballada, però amb recompensa per la formació local, els Xiquets de Vila-seca. A la primera ronda van descarregar el 3de7. A la segona ronda se’ls va complicar la diada, en haver de desmuntar el 4de7 per problemes d’encaix.. Van poguer reconduir l’actuació amb el 2de6, i a la ronda de repetició, van optar per repetir el 4de7 que finalment van poder descarregar.

Comentarios
Multimedia Diari