La Colla Vella segueix exhibint la seva millor versió a La Bisbal

Els rosats completen el 5de9 amb folre i carreguen el 4de9 amb folre i pilar. La Joves torna a demostrar el domini amb el 2de8sf i els Verds s'emmanillen per partida doble

15 agosto 2018 13:30 | Actualizado a 04 septiembre 2018 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha completat la millor diada d'aquest dimecres. Els vallencs encetaven la seva actuació amb un 5de9 amb folre molt treballat. El castell ha començat a brandar molt aviat i s'ha hagut de treballar de valent durant tota la carregada.

Amb la passada de l'enxaneta, els problemes s'han fet encara més evidents i els castellers de la banda del tres han hagut de tirar d'ofici per poder-lo completar.

A la segona ronda els del Portal Nou atacaven el tercer 4de9 amb folre i el pilar de l'any, que només han pogut carregar. L'estructura del quatre s'ha desquadrat des de bon principi però han sabut treballar-lo per deixar el pilar sol damunt la pinya. Amb la sortida de l'enxaneta però, el pilar s'ha entregirat i ha acabat trencant-se.

A la tercera ronda, els vallencs completaven un bon 9de8 i tancaven amb un pilar de 7 amb folre ben defensat pel terç i el quart de l'estructura.

La Colla Joves Xiquets de Valls demostrava que és capaç del millor i del pitjor a plaça. Els vermells obrien plaça amb la seva gran aposta d'enguany: el 2de8 sense folre.

Després d'una primera temptativa que han desmuntat amb l'entrada de dosos, a la segona, la Joves ha tornat a demostrar que l'etiqueta de "bèstia indomable" cada cop perd més sentit. Els del carrer d'en Gassó completaven un dos amb una grandíssima execució, el primer que es veu a La Bisbal. A partir d'aquí però, la diada se'ls ha torçat. Els de Francesc Ramon atacaven el primer 5de9 amb folre de l'any. Després de dos peus desmuntats, feien sonar gralles.

El castell ha pujat remenat, amb un mal encaix entre el folre i els terços, fet que ha provocat que l'acabessin desmuntant amb els sisens col·locats. La Joves no hi ha tornat i ha preferit atacar el 3de9 amb folre a continuació. El castell ha presentat els mateixos problemes i amb l'entrada de dosos també l'han hagut de desmuntar, tancant ronda sense completar castell. A la tercera sí que l'han pogut completar amb solvència, salvant algunes batzegades al pis de quarts. A la ronda de pilars, els vallencs descarregaven un bon pilar de sis i s'acomiadaven amb un pilar de 5 i 3 pilars de 4.

Els Castellers de Vilafranca, per la seva banda, encetaven la seva actuació amb un molt bon 2de9 amb folre i manilles. Els Verds han tornat a demostrar el domini que tenen en una estructura d'aquesta envergadura.

A la segona ronda, optaven pel 3de9 amb folre. El castell s'ha mostrat nerviós des de bon principi i s'ha complicat pels pisos superiors en el moment de la carregada. Tot i així, els penedesencs han pogut defensar-lo i completar-lo. A la tercera ronda han completat un bon 4de9 amb folre, que podria pujar un pis més per Sant Fèlix.

A la ronda de pilars, els vilafranquins atacaven el segon pilar de 8 amb folre i manilles de la temporada, que es trencava sorprenentment tot just després de l'aleta.

Els Bous de la Bisbal completaven un 3de6 aixecat per sota a l'inici de la diada i un treballat pilar de 5 al final de la cita.

Comentarios
Multimedia Diari