Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Cooperativa de Cambrils inicia contactes amb els impositors perquè s'adhereixin al pla de viabilitat

Els afectats suspenen la mobilització de diumenge per centrar-se en estudiar la proposta del consell rector

ACN

Whatsapp
Detall d'una llibreta de la caixa agrària de la cooperativa de Cambrils. Foto: ACN

Detall d'una llibreta de la caixa agrària de la cooperativa de Cambrils. Foto: ACN

La Cooperativa de Cambrils ha iniciat aquest dimecres els contactes amb els afectats per la fallida de la seva secció de crèdit, per exposar-los el pla de viabilitat i aconseguir que se sumin a l'acord de refinançament els equivalents, almenys, al 75% del passiu financer. El consell rector va aprovar el pla el passat dilluns, i ha fixat els dies 14, 15, 16 i 17 de març perquè aquells impositors que hi estiguin d'acord s'hi adhereixin notarialment. En aquest sentit, la Plataforma d'afectats ha suspès la mobilització que tenia prevista per aquest diumenge per estudiar a fons la proposta i aconsellar als socis quina és la millor opció a hores d'ara, sempre amb l'objectiu d'evitar el concurs de creditors.

El consell rector també ha sol·licitat davant el Registre Mercantil de Tarragona el nomenament d’un expert independent amb la finalitat que informi sobre la idoneïtat del pla de viabilitat aprovat.

L’adhesió de com a mínim el 75% del passiu financer a l’acord marc de refinançament i la seva posterior homologació judicial permetria retornar el 40% del passiu financer en el moment d’aixecar el preconcurs, un 32% en un període de 10 anys computats des de la data de la interlocutòria d’homologació judicial de l’acord de refinançament, i el restant 28% de l’any 11 al 16 computat des de la mateixa data.

Des de la cooperativa s'ha informat de tot plegat en un comunicat en què insisteixen que continuen treballant per millorar els terminis del pla de retorn del passiu financer, a la vegada que recorda que és necessari adherir-se al pla per evitar arribar al concurs de creditors.

Des de la Plataforma d'afectats han avançat a l'ACN que diumenge no faran la protesta que tenien programada. En el seu lloc, celebraran una assemblea, que esperen que sigui multitudinària, per analitzar a fons el pla i aconsellar als socis sobre si adherir-s'hi o no.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También