La Cooperatva de Cambrils pagará 2 milions als seus impositors

El Consell Rector denuncia haver rebut amenaces durant l'últim any pels 18 casos d'impagaments pendents

19 mayo 2017 15:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cooperativa Agrícola de Cambrils ha anunciat aquest dijous que té previst pagar prop de 2 milions d'euros als seus impositors. Aquest pagament forma part del deute que la Cooperativa té arran de la fallida d'ara fa gairebé un any i mig.

Els dos milions correspondran, per tant, al pagament del que toca per auto judicial del 2017 i, també, a un dels 10 anys en què estan fraccionats els 32 milions d'euros inicials de deute de l'entitat. El pagament es farà efectiu a Ibercaja i els socis tindran la liquiditat que els correspon a partir del dimecres que ve.

L'assessor del Consell Rector, Julio Pérez Sancho, ha considerat aquest dijous que es tracta d'una gran notícia pels impositors, ja que poden anar recuperant el deute que tenien amb ells i, a més, això també repercuteix en la recuperació de la imatge i de l'activitat de la pròpia cooperativa.

Per la seva banda, Jaume Baiges, president de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, ha recordat que els comptes estan sanejats i que l'activitat, tant de productors com de vendes, s'ha incrementat prou, la qual cosa vol dir que s'està recuperant la confiança i la credibilitat de la coopearativa.

 

Amenaces al Consell Rector

L'assessor Julio Pérez Sancho ha explicat que el Consell Rector ha rebut amenaces verbals durant l'últim any. El motiu serien els 18 casos d'impagaments pendents pels quals el Consell Rector demana als deutors que paguin els 800.000 euros per no haver de procedir a demanar l'ordre d'embargament. Aquest extrem ha motivat les denúncies que Julio Pérez Sancho ha explicat en la compareixença per anunciar el pagament, dilluns vinent, dels dos milions pels impositors de la Cooperativa.

Comentarios
Multimedia Diari