Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Costa Daurada i Terres de l'Ebre desembarca a FITUR

Tres estands ofereixen les propostes turístiques de la província: el de Tarragona ciutat, el de l'Aliança Turística (Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca) i el de la Diputació integrat a l'esapi Catalunya

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia de l'estand de Tarragona i Terres integrat a l'espai Catalunya

Fotografia de l'estand de Tarragona i Terres integrat a l'espai Catalunya

L’Aliança turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja, participa novament a Madrid a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, des d'aquest dimecres 23 i fins al diumenge 27 de gener.

Fitur, amb gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països i regions, i 251.000 visitants professionals i públic final en l'edició 2018, es converteix en la fira més important d'Europa i serveix per començar a mesurar les previsions de cara la nova temporada.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, touroperadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics, entre d'altres, són els principals usuaris de l'espai professional. A partir del divendres l'ús de l'espai passa a atendre els milers de visitants, principalment famílies, que busquen informació per a les seves vacances.

Tarragona té estand propi

Tarragona també és present a FITUR. Compta amb un estand propi, com en l’edició de 2018, en què el va recuperar després de 7 anys sense tenir-ne.

Durant els cinc dies de fira, el Patronat Municipal de Turisme mantindrà una vintena de reunions amb organismes de gestió turística, partners, turoperadors i diferents empreses, tant de forma individual com amb el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España.

L’estand de Tarragona Turisme és al pavelló 7 dins de l’espai de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre de l’Estand Catalunya.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha valorat avui molt positivament la presència de Tarragona a FITUR amb estand propi per segon any consecutiu, ja que “consolida la ciutat en el lloc de capitalitat que li correspon, ens ajuda a guanyar singularitat com a destinació cultural costera i urbana i única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya”.

“També tornem a oferir l’experiència de descobrir el passat de Tarraco amb les ulleres de realitat virtual de l’aplicació Imageen i promocionarem intensament la ciutat i els esdeveniments i propostes culturals que la converteixen en destinació turística ideal els 365 dies de l’any” ha afegit la regidora

Temas

Comentarios

Lea También