La Costa Daurada i Terres de l'Ebre desembarca a FITUR

Tres estands ofereixen les propostes turístiques de la província: el de Tarragona ciutat, el de l'Aliança Turística (Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca) i el de la Diputació integrat a l'esapi Catalunya

23 enero 2019 18:41 | Actualizado a 06 febrero 2019 13:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Aliança turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja, participa novament a Madrid a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, des d'aquest dimecres 23 i fins al diumenge 27 de gener.

Fitur, amb gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països i regions, i 251.000 visitants professionals i públic final en l'edició 2018, es converteix en la fira més important d'Europa i serveix per començar a mesurar les previsions de cara la nova temporada.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, touroperadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics, entre d'altres, són els principals usuaris de l'espai professional. A partir del divendres l'ús de l'espai passa a atendre els milers de visitants, principalment famílies, que busquen informació per a les seves vacances.

Tarragona té estand propi

Tarragona també és present a FITUR. Compta amb un estand propi, com en l’edició de 2018, en què el va recuperar després de 7 anys sense tenir-ne.

Durant els cinc dies de fira, el Patronat Municipal de Turisme mantindrà una vintena de reunions amb organismes de gestió turística, partners, turoperadors i diferents empreses, tant de forma individual com amb el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España.

L’estand de Tarragona Turisme és al pavelló 7 dins de l’espai de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre de l’Estand Catalunya.

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha valorat avui molt positivament la presència de Tarragona a FITUR amb estand propi per segon any consecutiu, ja que “consolida la ciutat en el lloc de capitalitat que li correspon, ens ajuda a guanyar singularitat com a destinació cultural costera i urbana i única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya”.

“També tornem a oferir l’experiència de descobrir el passat de Tarraco amb les ulleres de realitat virtual de l’aplicació Imageen i promocionarem intensament la ciutat i els esdeveniments i propostes culturals que la converteixen en destinació turística ideal els 365 dies de l’any” ha afegit la regidora

Comentarios
Multimedia Diari