Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Costa Daurada preveu un rècord històric i atraure més de 5 milions de visitants

Els hotels esperen assolir xifres d’ocupació superiors al 90% i, els càmpings i els apartaments, del 85%

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la platja Costa Daurada de Roda de Berà en plena activitat turística durant l’estiu de 2016. FOTO: DT

Imatge de la platja Costa Daurada de Roda de Berà en plena activitat turística durant l’estiu de 2016. FOTO: DT

La Costa Daurada afronta la millor campanya turística dels darrers anys. Segons les previsions del sector, enguany es podria superar el rècord històric de 19,7 milions de pernoctacions del 2006, just abans de l’esclat de la crisi. L’any passat ja s’hi va estar a prop, amb 19,6 milions de pernoctacions i 5,15 milions de turistes a la zona. Entre gener i juny, la Costa Daurada central acumula un increment d’estades del 7%, amb repunts en el mercat espanyol (8%), irlandès (31%), italià (49%) o rus (47%).

La inestabilitat geopolítica en països del nord d’Àfrica i Turquia ha permès captar més turistes, que ara el territori es proposa fidelitzar. El sector també constata un augment del 10% de reserves anticipades, la qual cosa permetrà reduir les ofertes d’última hora i millorar la facturació. Els hotels preveuen xifres d’ocupació superiors al 90% durant juliol i agost, i els càmpings i apartaments, del 85%. També destaca la recuperació de l’Aeroport de Reus, amb un 29% més d’activitat, i l’aposta pel turisme esportiu com a element de desestacionalització de la temporada.

Temas

Comentarios

Lea También