La Costa també protesta l'empresonament preventiu dels Jordis

Concentracions nombroses a Cambrils, Salou, Vila-seca o Torredembarra aquest migdia.

17 octubre 2017 11:40 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest migdia s’ha dut a terme a les portes de l’Ajuntament de Salou una concentració a Salou que ha volgut, en paraules de l’alcalde Pere Granados, escenificar “el més absolut respecte cap a les decisions dels tribunals, però entenem que la mesura de presó preventiva contra els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, de conformitat amb l’ordenament jurídic és desproporcionada; i per tant demanem que es revisi la resolució, deixant-la sense efecte, i es decreti la immediata posada en llibertat dels dos empresonats”. Granados, ha afegit que “els conflictes polítics no es resolen privant de llibertat a les persones, sinó amb diàleg, seny i responsabilitat”. A les portes de la casa de la Vila s’han reunit funcionaris així com representants polítics municipals.

La imatge de la capital de la Costa Daurada s'ha repetit a altres municipis del litoral de la Costa Daurada. Cambrils, Vila-seca o Torredembarra també han expressat la seva protesta per la interlocutòria de la jutgessa de l'Audiencia Nacional contra els presidents d'Òmnium i l'ANC.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també ha convocat la ciutadania a una concentració davant de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Ajuntament de Vandellòs. Amb la convocatòria d’aquesta concentració, promoguda per les entitats del món local, el consistori i un bon nombre de  veïns i treballadors municipals, han volgut sumar-se a la mostra de suport al presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana.

 

Comentarios
Multimedia Diari