La Diada del Pop de Mont-roig s'aplaça per la previsió de pluja

El certamen gastronòmic es realitzarà el proper 11 de juny

03 junio 2017 10:53 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Diada del Pop de Mont-roig i Miami Platja que s'havia de celebrar aquest diumenge s'aplaça per la previsió de pluja. El certamen gastronòmic es realitzarà el proper 11 de juny. Les condicions meteorològiques d'aquest cap de setmana han portat a l'organització a canviar la data per tal de poder gaudir del pop i del bon temps en aquesta jornada que cada any aplega a milers de persones.

Aquest diumenge el bosquet del Llastres havia d’acollir l’acte per excel·lència que serveix per iniciar les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja, la Diada del Pop. 

Rècord de degustacions

La diada, ara aplaçada al diumenge dia 11 de juny, permetrà fer un tastet de les propostes culinàries dels 14 restaurants participants a les jornades.

Cartell promocional de les jornades gastronòmiques.

S’espera que aquest acte torni a ser un èxit de participació per això es posaran a la venda més de 5.000 degustacions. S’oferiran 2 degustacions a 3 € o bé 8 degustacions a 10€ (el tiquet inclou: tastet de pop i el seu corresponent maridatge).

Durant la diada es duran a terme activitats pels més petits, actuacions musicals i un concurs d’Instagram. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

Més dies i més restaurants

El 10è aniversari de les Jornades Gastronòmiques del Pop, que es celebraran del 5 al 23 de juny, arriba amb altres novetats com és l’ampliació de dies. També creix el nombre de restaurants participants que incorporaran a les seves cartes i menús plats amb el pop com a ingredient protagonista.

Finalment, per tal de gaudir del pop i de l’art de cuinar-lo, torna la Tapa Pop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format “tapa” i una beguda al preu de 2,5 €. A més, tots aquells que omplin les butlletes corresponents optaran al sorteig de més de 50 àpats als restaurants del certamen.

Comentarios
Multimedia Diari