Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació de Tarragona reforma i amplia el pavelló del Club d'Esports Vendrell

L'espai acollirà les proves d'handbol femení dels Jocs Mediterranis

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les autoritats al pavelló. Foto: DT

Les autoritats al pavelló. Foto: DT

L'alcaldessa accidental del Vendrell, Eva Maria Serramià; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, han visitat  les obres de millora del pavelló del Club d'Esports Vendrell aquest dijous al matí.

A l'acte també hi han assistit el regidor d'Esports del Vendrell, Ferran Trillas, i els diputats Imma Costa i Mateu Montserrat. El pavelló del Club Vendrell serà la seu de les proves d'handbol femení dels Jocs Mediterranis del 23 al 30 de juny i els treballs de reforma i ampliació que s'hi estan duent a terme permetran adaptar-lo a les necessitats d'aquestes competicions.

Les obres al pavelló del Club d'Esports Vendrell han estat finançades per la Diputació de Tarragona, amb una inversió d'1.291.735,50 euros. Aquestes millores han permès modernitzar les instal·lacions i adaptar-les a les normatives actuals.

Les actuacions s'han centrat en la substitució de la coberta per una de nova; la construcció de nous accessos, vestidors i lavabos; la renovació del quadre elèctric; l'eliminació de barreres arquitectòniques; l'ampliació de l'aforament de la grada, i l'habilitació d'espais per la premsa.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis que són seu dels Jocs Mediterranis.

És per això que Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i el Vendrell gaudeixen avui d'unes excel·lents instal·lacions per als esportistes professionals que participaran en els Jocs.

Un cop finalitzi aquest esdeveniment, la ciutadania es beneficiarà d'uns equipaments d'alt nivell que contribuiran a fomentar l'esport, el lleure i la salut.

Temas

Comentarios

Lea También