La Festa Major de Vila-seca arriba al seu punt i final

Es tanca aquest diumenge amb la tradicional trobada Gegantera

22 enero 2022 14:00 | Actualizado a 23 enero 2022 08:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Festa Major de Vila-seca arribarà aquest diumenge al seu punt i final amb la tradicional Trobada Gegantera, que enguany complirà la 39a edició. Començarà amb les matinades de grallers pels carrers de la vila, seguirà amb la concentració i plantada de colles geganteres al carrer de Sant Antoni i finalitzarà amb la cercavila que arribarà fins al Parc de la Riera, on es farà la ballada final i es lliuraran els records.

Al matí també hi haurà el joc de descoberta en família «La gimcana del porquet», organitzat per l’Esplai l’Esclop. A la tarda està previst el musical familiar «Iruxa+Skargots» a les 17.00 h al Pavelló Municipal.

Aquest dissabte s'ha celebrat la XI Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, a la plaça de l’Església, amb una cercavila que va arribar fins a la plaça de Voltes. A la tarda, i destinat al públic familiar, es faran dos passis del musical «La Lámpara Maravillosa, tributo a Aladdín», al Pavelló, i a càrrec de la Cia. Onbeat. I el Ball de Diables, amb una carretillada a la plaça d’Estudi.

Ahir divendres va tenir lloc la XL Cursa Atlètica de Sant Antoni i XXIV Milla Local i l’actuació de José Corbacho, amb el seu monòleg «Ante todo mucha calma».

Comentarios
Multimedia Diari