La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà del 7 al 9 de desembre

La plaça de l’Església acollirà una àmplia mostra de parades i diferents activitats adreçades al públic com balls, cantades, tallers i concerts

23 noviembre 2018 16:41 | Actualizado a 05 diciembre 2018 17:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fira de Nadal d’Altafulla ja té data. Enguany, se celebrarà del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església. Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 18 a 21h, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11h a 14h. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs.

Més enllà de la fira, la mostra compta amb diferents activitats en què destaca especialment l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, a càrrec de l'Ateneu de Dones d'Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 19:00h; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 a les 19:30h; el taller de manualitats del Col·lectiu d'Artesans, que es desenvoluparà el diumenge 9, d’11 a 14h, i les Nadales, interpretades pel Grup d'Arpes de l'Escola Municipal de Música d’Altafulla, també el diumenge 9, a les 12:30h.

La Fira de Nadal està organitzada per les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col·laboració de l’Ateneu de Dones, la Coral Nous Rebrots, el Col·lectiu d’Artesans i l’Escola Municipal de Música d’Altafulla

Per la seva banda, la Brigada Municipal d’Altafulla ja està treballant aquests dies per a la posada a punt de tot el conjunt de llums de Nadal que guarniran aquests dies els carrers, les places i el Castell del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari