La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra celebra els deu anys

La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats. Se celebra de l'11 al 13 d'octubre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva desena edició. Els dies 11, 12 i 13 d’octubre la plaça del Castell serà novament l’escenari on es trobaran tretze productors per mostrar les seves elaboracions, acompanyats d’un ampli programa d’activitats culturals i lúdiques. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Estraperlo (Torredembarra), Goedhard (Barcelona), El Pata (Barcelona), Grenyut (Santpedor), Clandestines (Montferri), Bripau (Sant Pere Riudebitlles), Tro Ales (Barcelona), La Castellera (Vilafranca del Penedès), Rústica Bufona (Escaladei), Cerberus (Artés), La Montnegre (Canet de Mar), Mine of Beer (Bacu Abis – Sardenya) i Ona (Vila-seca). Enguany, el programa de la Fira conté tota la informació sobre les diferents cerveses que presenta cada productor, assenyalant quines són sense gluten i quines se serveixen de barril o en ampolla.

En l’àmbit més gastronòmic, es comptarà amb tres furgoteques (food truck): les torrenques Pepito Bravo i Rincón Celeste i Jo vull Ser Miss de Vilafranca.

La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: cates, música en viu, espai de jocs, activitats infantils, trobada d’scooters clàssics, etc. A més, coincidint amb les Jornades del Patrimoni 2019, es faran visites guiades al refugi antiaeri del Sabó i a l’Orgue Barroc de l’església de Sant Pere Apòstol (cal inscripció prèvia a www.turismetorredembarra.cat).

Temas

Comentarios

Lea También