La Fundació PortAventura recapta més de 85.000 euros al sisè sopar solidari

El sopar va reunir 1.200 comensals, entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses, entitats públiques i ajuntaments, i representants d'entitats benèfiques i socials

19 mayo 2017 17:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fundació PortAventura ha recaptat en la sisena edició del seu Sopar Solidari un total de 85.302 euros que es destinaran a tasques al camp de la millora de la qualitat de vida de nens i adolescents afectats amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual i risc de pobresa alimentària.

El sopar, celebrat aquest dijous al centre de convencions de PortAventura, va reunir 1.200 comensals entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses, entitats públiques i ajuntaments, i representants d'entitats benèfiques i socials, ha informat aquest divendres l'entitat.

La xifra recaptada en aquest edició supera la xifra de l'any anterior, que ha estat de 82.000 euros, i es va obtenir com en edicions anteriors mitjançant la subscripció al sopar i la rifa de regals en el transcurs de la mateixa.

La totalitat de l'import es repartirà a tres organitzacions territorials que han destacat per les seves tasques i ajuden a millorar la vida d'aquestes persones: l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta; l'entitat Taller Baix Camp, i el projecte 'Alimentant somriures' de la Fundació Formació i Treball.

En acabar l'acte, es va lliurar la recaptació, que es va repartir a parts iguals entre les tres associacions, 28.434 euros cadascuna.

El president de la fundació, Ramon Marsal, ha afirmat que és un orgull per a l'entitat organitzar iniciatives d'aquest tipus que reben una resposta tan positiva, i ha destacat que el sopar solidari es consolida any rere any "com el sopar solidari amb participació més alta de la província de Tarragona".

Comentarios
Multimedia Diari