Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fundació PortAventura recapta més de 85.000 euros al sisè sopar solidari

El sopar va reunir 1.200 comensals, entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses, entitats públiques i ajuntaments, i representants d'entitats benèfiques i socials

Europa Press

Whatsapp
Unes 1.200 persones van acudir a la cita dela Fundació Port Aventura

Unes 1.200 persones van acudir a la cita dela Fundació Port Aventura

La Fundació PortAventura ha recaptat en la sisena edició del seu Sopar Solidari un total de 85.302 euros que es destinaran a tasques al camp de la millora de la qualitat de vida de nens i adolescents afectats amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual i risc de pobresa alimentària.

El sopar, celebrat aquest dijous al centre de convencions de PortAventura, va reunir 1.200 comensals entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses, entitats públiques i ajuntaments, i representants d'entitats benèfiques i socials, ha informat aquest divendres l'entitat.

La xifra recaptada en aquest edició supera la xifra de l'any anterior, que ha estat de 82.000 euros, i es va obtenir com en edicions anteriors mitjançant la subscripció al sopar i la rifa de regals en el transcurs de la mateixa.

La totalitat de l'import es repartirà a tres organitzacions territorials que han destacat per les seves tasques i ajuden a millorar la vida d'aquestes persones: l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta; l'entitat Taller Baix Camp, i el projecte 'Alimentant somriures' de la Fundació Formació i Treball.

En acabar l'acte, es va lliurar la recaptació, que es va repartir a parts iguals entre les tres associacions, 28.434 euros cadascuna.

El president de la fundació, Ramon Marsal, ha afirmat que és un orgull per a l'entitat organitzar iniciatives d'aquest tipus que reben una resposta tan positiva, i ha destacat que el sopar solidari es consolida any rere any "com el sopar solidari amb participació més alta de la província de Tarragona".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También