Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Generalitat millora el bus que connecta Torredembarra amb Tarragona

A partir del 12 de setembre es reforcen les expedicions amb més demanda amb un nou bus. Es creen també dues noves expedicions amb sortida des de Torredembarra i dues més amb sortida des de Tarragona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La empresa Penedès és la que fa el trajecte entre les dues ciutats.

La empresa Penedès és la que fa el trajecte entre les dues ciutats.

El Departament de Territori i Sostenibilitat millora a partir del 12 de setembre el servei de bus que comunica Tarragona amb Torredembarra amb un nou bus que reforçarà les expedicions més demandades.

Així, s’incorpora un nou bus a les 8:12 hores i a les 9:08 hores amb sortida des de Torredembarra, i a les 13:15 hores i a les 14:45 hores amb sortida des de Tarragona, de dilluns a divendres feiners lectius del curs escolar.

A més, també hi haurà dues noves expedicions més des de Torredembarra i des de Tarragona. Les de Torredembarra sortiran a les 12:35 hores i a les 13:35 hores. I les sortides des de Tarragona seran a les 13:15 hores i a les 14:45 hores.

Aquest increment del servei entre les dues poblacions es duu a terme després de detectar que el volum de passatgers de la línia, operada per Autocars del Penedès, havia augmentat.

Temas

Comentarios

Lea También