La Guàrdia Civil deté quatre veïns de Reus i Salou que porten un club cannàbic

Els arrestos i el registre de la seu del club de fumadors de cànnabis, situat en ple centre de Salou, es van practicar ahir

19 mayo 2017 19:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil ha detingut quatre responsables d'un club cannàbic de Salou i ha clausurat el local després de comprovar que allà presumptament es venia droga als socis, segons informa la Subdelegació del Govern a Tarragona.

Els detinguts són joves d'entre 27 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus (Baix Camp) i Salou (Tarragonès) i són el president, el secretari, el tresorer i un treballador del club, als quals se'ls imputa un delicte de tràfic de drogues i associació il·lícita.

Els arrestos i el registre de la seu del club de fumadors de cànnabis, situat en ple centre de Salou, es van practicar ahir.

Les investigacions es van iniciar després de les sospites que al local es podia estar venent i distribuint drogues per consumir-les fora de l'establiment.

Les indagacions van constatar que el local el freqüentaven moltes persones, que la majoria de vegades s'hi quedaven molt poc temps.

El club de fumadors de cànnabis clausurat està inscrit en el Registre d'Associacions de la Generalitat, però, segons la Guàrdia Civil, havia deixat de costat els seus fins associatius per exercir una activitat il·legal amb l'única intenció de lucrar-se.

L'operació, tutelada pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona, ha intervingut 720 grams de marihuana seca disposada per a la venda, 65 grams d'haixix, 500 bosses amb autotancament, tres bàscules de precisió i 200 euros en efectiu.

Comentarios
Multimedia Diari