La Marina Port Tarraco estrena nou enllumenat

19 mayo 2017 16:16 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Marina Port Tarraco, dins del seu compromís amb el medi ambient i la ciutat, ha desenvolupat durant l’exercici 2016 i 2017 un projecte de millora en la il·luminació i eficiència, que s’ha dut a terme en tres fases:

En la primera fase s’ha instal·lat el nou enllumenat de l’amfiteatre, un espai amb una capacitat per a 200 i 300 persones entre els molls de Llevant i de Lleida, enfocat a la realització de tota mena d’actes a l’aire lliure. Mitjançant dues torres d’il·luminació per inducció externa, es permetrà un estalvi energètic, així com més durabilitat del nou sistema d’il·luminació comparat amb els models convencionals del mercat.

La segona fase ha consistit en la il·luminació de les zones comunes d’oficines. Una àrea on cada dia van a treballar prop de 1.000 persones i on s’han substituït tots els punts de llum de tecnologia no eficient per punts LED.

En la tercera fase s’ha modificat 102 punts de llum que hi ha a l’àrea pública de la concessió per punts LED, amb una millora en la il·luminació de la zona i un important estalvi energètic amb una reducció en el consum i en el seu manteniment.

Aquests projectes s’han dut a terme amb proveïdors de proximitat seguint amb el compromís de Port Tarraco amb la ciutat i els voltants.

Paral·lelament s’està estudiant la millora del paviment d’accés a la marina per tal que els vianants puguin gaudir d’una manera més còmoda d’aquest espai obert a la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari