Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Marxa dels Castells tindrà enguany 600 participants

L’organització ha hagut de limitar la participació d'aquest diumenge 28 després d’haver rebut més de mil peticions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto d'arxiu de la Marxa dels Castells del Baix Gaià, que organitza l'Ajuntament d'Altafulla.

Foto d'arxiu de la Marxa dels Castells del Baix Gaià, que organitza l'Ajuntament d'Altafulla.

Tot a punt per la 7a edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià. Diumenge hi participaran un total de 600 dorsals. Tant ha estat l’èxit de la resposta del públic que l’organització ha hagut de limitar les inscripcions als 600 participants després d’haver rebut més de mil peticions, i tenint en compte que es van esgotar en deu dies.

Quant a la procedència dels participants, provenen de més de 70 municipis d’arreu de Catalunya i de l’Estat. Com a dada a subratllar, el 60% de les persones que hi participaran són dones, cosa que significa també que enguany hi haurà una major representació femenina.

El recorregut consta de 26 quilòmetres que uneixen de nou els castells de Ferran, La Riera, El Catllar, Tamarit i Altafulla, amb la llera del riu Gaià com a eix vertebrador d’una prova no competitiva que comptarà amb quatre avituallaments, i que els participants hauran de completar en un màxim de 7 hores.

La sortida, des del Castell, s’iniciarà a les 8:30h del matí. La cita culmina amb una calçotada popular per recuperar forces al Parc del Comunidor. En cas de pluja, es traslladarà al Casal La Violeta.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla, combina natura, cultura i esport, i s’ha convertit en un recorregut ineludible a l’agenda dels corredors del territori. Compta amb la col·laboració dels Atletes d’Altafulla, la Penya Ciclista d’Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, Gelateria La Perla i Altafulla Ràdio.

Temas

Comentarios

Lea También