La Pista d’Estiu de Miami Platja es convertirà en un equipament esportiu

Es tracta d’una actuació del Pla de Barris de La Florida per tal de fomentar la pràctica de l’esport al barri

14 diciembre 2018 13:01 | Actualizado a 15 diciembre 2018 20:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla de Barris de La Florida ha impulsat la conversió de la Pista d’Estiu de Miami Platja en una zona esportiva a l’aire lliure.

Les obres tenen un cost de 382.000 euros, el 50% de les quals estan finançades a través d’una subvenció de la Generalitat i l’altra meitat per l’ajuntament. Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Edifisa Enter SA, han començat aquest desembre i tenen un termini d’execució de 3 mesos.

L’objectiu és dotar el barri d’un equipament on poder gaudir de diversos esports a l’aire lliure. És per això que es construiran diverses zones tenint en compte les aficions i tendències del moment, així com que totes les edats puguin trobar el seu espai.

En concret, s’ha detectat en els darrers anys l’interès creixent i generalitzat de la gent jove per la pràctica d’esports com el monopatí i/o “scooter”, així com també dels streets workout o calistènia. Per aquest motiu i després de reunions amb els joves s’ha projectat la construcció d’un skatepark, un dels elements més demanats i que dóna resposta a les peticions d’aquest grup de població.

Equipaments

El skatepark serà un dels atractius d’aquest nou espai que comptarà amb altres equipaments. Un d’ells serà una pista multiesportiva que permetrà practicar futbol, bàsquet, handbol i voleibol, entre d’altres.

A més s’instal·larà una tirolina i àrees destinades a l’esport i el lleure infantil. També es crearan zones de pic-nic, es col·locarà nou mobiliari urbà i es crearan zones enjardinades. Finalment es modificarà i reforçarà la instal·lació de l’enllumenat públic existent.

Comentarios
Multimedia Diari