La Policia Local de Cambrils, escuts contra el càncer infantil

"Pels Valents". La iniciativa solidària consisteix en regalar escuts solidaris a les persones que facin un donatiu per crear el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona

14 noviembre 2018 13:09 | Actualizado a 15 noviembre 2018 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Cambrils s’ha adherit a la campanya solidària “Pels valents” per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa.

La iniciativa solidària, que ha estat impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consisteix en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros. 

El punt de venda és la comissaria de la Policia Local de Cambrils (plaça de l’Ajuntament 4), però s’està valorant habilitar-ne d’altres, en funció de la demanda i de la participació d’entitats i associacions del municipi. 

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la.

El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics;  24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.

Comentarios
Multimedia Diari