La Policia Local de Cambrils incorpora set nous agents interins

Els seleccionats han realitzat una formació específica i un pla d’acollida per conèixer millor el municipi i el funcionament del cos

21 septiembre 2020 16:23 | Actualizado a 21 septiembre 2020 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Cambrils ha reforçat la plantilla amb la incorporació de set agents interins, que sumats als quatre que ja es trobaven treballant, donaran suport en els diferents serveis de la temporada de tardor-hivern.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza: el regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local, Josep Muñoz, han donat la benvinguda als nous i noves policies aquest matí a la Sala de Plens.

Aquestes incorporacions permetran prestar els serveis amb més garanties i afrontar millor els reptes derivats de la situació sanitària, com els serveis d’informació i control pel compliment de les mesures de prevenció.

Les proves de selecció de la borsa d’interins, que habitualment es realitzen abans de l’estiu, es van haver de retardar per la pandèmia i finalment es van portar a terme a finals de juliol. Posteriorment, els i les millors aspirants van seguir una formació específica i un pla d’acollida que els permet conèixer millor el municipi i l’organització interna del cos.

L’anterior borsa d'agents interins ja estava pràcticament esgotada i només disposava de quatre persones. Amb aquesta nova borsa de treball, amb una validesa de 2 anys, s’han pogut cobrir les altres set places d’interins i la resta de persones aspirants aprovades quedaran a la llista per les necessitats que puguin sorgir.

D’altra banda, properament l’Ajuntament de Cambrils té previst convocar oposicions de funcionaris de carrera de la Policia Local per cobrir places pendents de reposar i ampliar la plantilla amb places de nova creació.

 

Comentarios
Multimedia Diari