Más de Costa

La Policia Local de Cambrils retira 46 vehicles abandonats

En els primers 5 mesos de l'any, la xifra arribava a 66

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un dels vehicles retirats de la via pública de Cambrils. FOTO: Policia Local

Un dels vehicles retirats de la via pública de Cambrils. FOTO: Policia Local

Un total de 46 vehicles abandonats ja han estat retirats de la via pública per l’empresa adjudicatària del servei de grua i desballestament a petició de la Policia Local de Cambrils.

Al llarg del 2018, la Policia Local de Cambrils va comprovar l’existència d’un total de 58 vehicles aparcats sense ser utilitzats ni retirats pels seus usuaris que estaven a la via pública i al dipòsit municipal de vehicles de l’empresa Aparcam.

Per aquest motiu, des del cos de seguretat es va requerir la petició d’instrucció d’expedients per abandonament de vehicles en espais públics al Consell Comarcal del Baix Camp, que és l’administració que en té encomanada aquesta gestió.

En el primers 5 mesos del 2019, el nombre de vehicles detectats des de la Policia Local s’havia incrementat substancialment, i ja eren 66 els vehicles pels quals la Policia Local havia requerit la instrucció d’expedients.

El balanç a hores d’ara és que l’empresa adjudicatària de l’empresa de grua i desballestament ha procedit finalment a la retirada de 46 vehicles.

Temas

Comentarios

Lea También