La Policia Local de Creixell canvia de 'look'

La nova indumentària es va presentar en la hissada de la senyera de la Diada. Compleix amb la resolució del Departament d'Interior

12 septiembre 2018 17:13 | Actualizado a 13 septiembre 2018 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Policia Local de Creixell va canviar de 'look' en la tradicional hissada de la senyera, que forma part dels actes institucionals de la Diada. Coincidint amb la celebracióla Policia Local de la ciutat va decidir estrenar la nova uniformitat de servei per als membres del cos.

Aquesta indumentària compleix els requisits que el departament d’Interior va dissenyar al 2017, d’acord amb la resolució de 15 de juny, per la qual es dona publicitat a les característiques de la vestimenta de les policies locals de Catalunya i Guàrdia Urbana.

Aquests nous uniformes tenen com a objectiu homogeneïtzar els 215 cossos de policia local catalans en un sol model. Els nous uniformes crean una imatge corporativa comuna, a més a més, és molt similar a la nova uniformitat dissenyada al cos del Mossos d’Esquadra que només es diferencien amb petits detalls.

L’Alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va palesar que aquest canvi “no comporta cap despesa addicional per a les arques municipals “. També va assenyalar que “durant aquest estiu que s’acaba i a la tardor toca anar reposant peces d’uniformitat, i hem decidit que el nostre cos policial es vagi adaptant a la resolució del departament d’interior”.

 

Comentarios
Multimedia Diari