Más de Costa

La Policia Local de Mont-roig destrueix prop de 3.800 objectes confiscats del top manta

És el resultat dels operatius coordinats contra el top manta entre les Policies Locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l´Infant, Cambrils i Mossos d'Esquadra.

Redacció

Whatsapp
Imatge dels materials falsificats pocs minuts abans de ser destruits.

Imatge dels materials falsificats pocs minuts abans de ser destruits.

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha destruït aquest dijous prop de 3.800 objectes falsificats que van confiscar-se en vuit operatius específics i altres actuacions ordinàries contra el top manta que es van realitzar durant la campanya de l’estiu passat bàsicament a la zona de Miami Platja, al seu passeig marítim i a la platja.

Roba de marca, bosses, sabates esportives, ulleres, perfums, i objectes artesans són alguns dels productes que s’han destruït. A banda d’aquest material inventariat per la Policia Local, hi ha 2.000 objectes més que s’han requisat i que es destruiran més endavant.

Aquest és el resultat de l’últim any en el que han desenvolupat operatius coordinats amb les Policies Locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, i Mossos d’Esquadra.

En aquest sentit, aquests comandaments ja han mantingut reunions per seguir treballant de manera conjunta durant aquesta temporada amb l’objectiu de mitigar el problema de la venda il·legal, segons va confirmar el sergent en cap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Antonio Pacheco.

Cal recordar que recentment, el jurat dels “IV Galardones PRO-MuSICAE- AGEDI a las Policías Locales por la Protección de los Derechos de Propiedad Intelectual” ha reconegut la tasca que duu a terme aquest grup permanent de treball per intentar aturar el fenomen del top manta.

El jurat valora aquesta iniciativa conjunta, “única en el seu gènere en l’àmbit nacional”. També destaca les reunions mantingudes entre els diferents cossos policials de Mont-roig del Camp, Vandellós/L’Hospitalet, Cambrils i els Mossos d’Esquadra durant més d’un any i mig en les que s’han dissenyat els operatius.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También