Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Local de Roda de Berà deté tres persones en dos intents de robatori

Els agents continuen intensificant els controls a tot el municipi

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. roda de Berà

FOTO: Aj. roda de Berà

La passada matinada del 22 de maig, els agents del torn de nit de la Policia Local van detenir a un jove de 26 anys, veí del Vendrell. Va ser interceptat quan intentava escapar d’un habitatge al qual ell, i dos individus més que van aconseguir escapar abans que hi arribessin els agents, havien accedit trencant una de les finestres laterals.

Els agents locals havien rebut un avís de Mossos d’Esquadra per comissionar-los un servei d’alarma al carrer Montserrat Roig, on les imatges havien captat persones encaputxades a l’interior, i gràcies a això van poder evitar el robatori.

També durant la mateixa nit, la Policia Local va detenir dues persones, de 50 i 18 anys, veïns de Viladecans, que estaven intentant robar al moll de càrrega del supermercat Lidl. Va ser gràcies a la col·laboració d’un veí, que mentre passejava el seu gos per la zona de l’esmentat supermercat va observar com arribava una furgoneta i baixaven dues persones amb actitud sospitosa.

En arribar, els agents van detenir aquestes dues persones que havien carregat fins el moment un total de 23 palets a l’interior de la seva furgoneta, marca Peugeot.

Resta pendent que el responsable del supermercat realitzi la valoració dels palets i presenti la corresponent denúncia.

Més de 360 denúncies per incompliment de l’estat d’alarma  

Des de que es va decretar l’estat d’alarma el 14 de març, la Policia Local no ha descansat i des del primer moment va intensificar la seva tasca policial per controlar que la ciutadania complís amb les mesures de confinament.   

Fins el passat diumenge, 24 de maig, el cos ha fet 503 controls, fixos i mòbils a tot el municipi, en els quals ha identificat 3.994 persones, 2.652 conduïen el seu vehicle particular i 1.342 eren vianants. Per no respectar les restriccions de l’estat d’alarma, no poder justificar la seva sortida o bé per desobeir els agents, s’han imposat un total de 367 denúncies.

Actualment, en ple Pla de desconfinament, quan s’han vist relaxades les mesures i les restriccions, els agents vigilen que les noves condicions de cadascuna de les fases es continuïn respectant.

Temas

Comentarios

Lea También