La Policia Local de Roda de Berà rep una menció per la lluita contra el top manta

També atrapa a un lladre després de robar en un supermercat

15 marzo 2019 13:11 | Actualizado a 18 marzo 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Roda de Berà ha rebut un reconeixement de l’associació React, una associació sense ànim de lucre que vetlla per la protecció de les marques, identificant i eradicant la venda i comercialització de falsificacions, lluitant així contra la pirateria.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a les dependències policials de Roda de Berà. Antonio Moragues, de React Espanya, va ser qui va lliurar la menció a Joan Pie, sots inspector en cap de la Policia Local.

Moragues ha destacat que la col·laboració dels cossos policials és fonamental per poder fer la seva tasca, i que l’Ajuntament de Roda de Berà és un dels que més hi col·labora. Per la seva banda, Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React.

React, amb seu central a Holanda i present a més de 80 països de tot el món, té 28 anys d’història. Treballa en diferents àmbits per tal de detectar les falsificacions de marques a duanes, per Internet i, com és el cas de Roda de Berà, en mercats a l’aire lliure.

L’última actuació d’aquestes característiques al municipi va tenir lloc el mes de juliol de l’any passat, quan amb el suport de la policia local, mitjançant prospeccions, i gràcies a l’actuació d’altres cossos policials, van ser denunciades 8 parades del mercat d’estiu per vendre articles falsificats i vulnerar, entre d’altres, drets de propietat intel·lectual.

Detingut per furt en un supermercat

La Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís el passat dijous 14 de març a la tarda de que unes persones estaven intentant furtar productes dins d’un gran supermercat del municipi.

Agents de la Policia es van desplaçar fins on s’estaven produint els suposats fets i, després de les gestions pertinents, van detenir una persona de 41 anys d’edat i de nacionalitat georgiana, ja que tenia un control específic per recerca i detenció des del dia 24 de gener de 2019, segons el Jutjat d’Instrucció 16 de Barcelona.

Després d’efectuar la detenció i la lectura dels seus drets, la persona detinguda va ser traslladada a la caserna dels Mossos d’Esquadra per a ser posada a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari