Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Local de Roda de Berà s’uneix a la campanya solidària “Escuts solidaris” contra el càncer infantil

Es vendran escuts, que combinen la insígnia policial amb l’etiqueta #pelsvalents, per recollir fons.

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Policia Local de Roda de Berà s’ha sumat a la campanya “Escuts solidaris” contra el càncer infantil, per contribuir a la tasca d’investigació mèdica que duu a terme el Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona.

La iniciativa pretén recaptar fons a través de la venda d’uns escuts especials que combinen la insígnia de la policia, en aquest cas de la rodenca, amb l’etiqueta #pelsvalents, la qual identifica la lluita dels infants contra aquesta malaltia.

Els escuts, de tela negra brodats amb fil daurat, es poden enganxar fàcilment amb la planxa a qualsevol peça de roba o bé a la motxilla de l’escola o del gimnàs. Es podran adquirir, a un preu de 4 euros, a les dependències de la Policia Local a finals d’aquest mes de desembre.

La campanya va estar impulsada inicialment per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni, i ja han estat moltes, com la de Roda de Berà, que s’hi han volgut sumar, com és el cas de Sitges, El Papiol, Cabrils, Santa Susanna, Lloret de Mar o Terrassa, entre d’altres.

Un cos solidari

En moltes ocasions el cos policial de Roda ha demostrat la seva solidaritat col·laborant amb diferents causes. La última, i encara en marxa, ha estat amb la Fundació Noelia, per recaptar fons per ajudar als nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI (DMC).

La col·laboració es fa mitjançant la recollida de taps de plàstic, i des de fa prop d’un any es recullen els taps de les ampolles. Durant el passat mes d’agost ja es va fer una donació de prop de 100 quilos, i es van convertir en un dels punts de recollida oficials.

A banda dels taps, la Fundació també va iniciar la recollida de material d’oficina gastat, com bolígrafs, retoladors, fluorescents, marcadors, portamines, correctors o plomes i cartutxos.

Temas

Comentarios

Lea También