Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Local de Torredembarra deté a un home de 45 anys en crida i recerca per un jutjat de Tarragona

El veí de Tarragona estava  realitzant una crema controlada de restes de poda. Quan la policia el va identificar, van rebre l'avís d'un requeriment per delicte de trencament de condemna 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la comisaría de la Policia Local de Torredembarra. FOTO: DT

Imatge d'arxiu de la comisaría de la Policia Local de Torredembarra. FOTO: DT

La Policia Local de Torredembarra va detenir dissabte un home de 45 anys que estava en crida i recerca per un jutjat de Tarragona. El detingut, veí de Tarragona, estava fent una crema controlada quan la policia el va identificar i els va saltar l'avís d'un requeriment per un delcite de Delicte de Trencament de Condemna. 

Agents de la Policia Local arrel d'un avís del 112, van atendre un requeriment a les 14:30 hores del dissabte 20 de gener de 2018 per tal de verificar un possible foc forestal en zona rústica del municipi, Camí dels Caus.

Un cop desplaçats,  els agents locals van observar que es tractava d'una crema controlada de restes de poda, moment quan el Sr. Abdellah E. M. al veure la presència del vehicle patrulla es va apropar. Un cop identificat i per donar el tramit de persona encarregada de la vigilancia del foc, va saltar l'avís a la base de dades dels requeriments.

El requeriment estava datat del passat mes de novembre de 2017 i era per un Delicte de Trencament de Condemna del Jutjat Penal de Tarragona número 1.

No obstant, els agents abans de marxar del lloc amb la persona detinguda, van fer gestions per tal que del foc es fes càrrec una segona persona.

Finalment, els agents no van localitzar l'autorització ni del Ajuntament ni de la Generalitat sobre la crema controlada i van aixecar acta per esbrinar si disposava de permís o no.

Temas

Comentarios

Lea También