La Policia Local de Torredembarra porta l’Educació Viària a les Llars d’Infants

L'assistència del cos de seguretat en aquests espais entra dins de la planificació per portar els conceptes de seguretat a tots els nivells educatis

19 diciembre 2018 13:24 | Actualizado a 19 diciembre 2018 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Torredembarra, pionera en educació viària des de fa més de 25 anys, ha iniciat aquest any una nova activitat a les llars d’infants municipals, El Cirerer i Els Gegants de la Torre. Així, aquest 18 de desembre es van traslladar a les llars amb activitats pedagògiques i un espectacle de màgia acompanyat d’un pallasso.

L'assistència de la Policia Local en aquests espais entra dins de la planificació en Educació Viaria amb l'objectiu, per una banda, que els més petits comencin a associar la policia com una part de la societat a qui poden demanar ajuda, i per l’altra, acostumar els nens i nenes a la seva presència per a més endavant, quan els tornaran a veure a les escoles en xerrades d’educació viària.

L’educació viària va entrar per primera vegada a les escoles del municipi el curs 1991-1992 de la mà de la Policia Local de Torredembarra i any rere any s’han anat ampliant els alumnes als quals anava dirigida. En aquests 26 anys, han estat més de 35.000 els alumnes que han rebut classes i xerrades relacionades amb aquest àmbit.

 

Comentarios
Multimedia Diari