La Policia de Roda de Berà reforça la seva plantilla amb sis nous agents durant l’estiu

Els agents interins han passat totes les proves del concurs-oposició convocat per l’Ajuntament.

26 julio 2017 18:14 | Actualizado a 26 julio 2017 18:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cap de la Policia Local de Roda de Berà, Joan Pie, ha presentat recentment sis nous agents interins que a partir d’ara reforçaran la plantilla del cos policial fins el setembre. Els hi ha donat la benvinguda l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per Frederic Royuela, regidor de Governació, i pel sergent Antonio Gómez.

Amb ells, la plantilla del personal vinculat a la Policia Local és actualment de 30 persones

L’Alcalde els ha desitjat un bon inici en la seva feina a Roda de Berà “un municipi amb una estacionalització molt marcada, fet pel qual durant els mesos d’estiu la feina es multiplica per a tots nosaltres”.

Ha assegurat, a més, que comptar amb aquests agents durant l’estiu és la millor solució “nosaltres aconseguim reforçar la plantilla de la Policia Local i a vosaltres us serveix per formar-vos”, ha dit durant la presentació.

Els agents són les sis persones que van aconseguir superar totes les proves del concurs-oposició convocat el passat mes de març per l’Ajuntament i al qual es van presentar més d’una vuitantena d’aspirants.

Les proves, dividides en diferents fases, van consistir en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents, físiques, mèdiques i teòriques.

D’aquesta manera, han passat a formar part d’una borsa de Policia Local, i, a més del reforç estiuenc, durant la resta de l’any cobriran substitucions derivades de qualsevol necessitat d’absència, suplència, acumulació de tasques o vacants temporals que puguin donar-s’hi a la plantilla de la Policia Local.

Comentarios
Multimedia Diari