Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia de Roda de Berà reforça la seva plantilla amb sis nous agents durant l’estiu

Els agents interins han passat totes les proves del concurs-oposició convocat per l’Ajuntament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels nous agents de Roda de Berà.

Imatge dels nous agents de Roda de Berà.

El cap de la Policia Local de Roda de Berà, Joan Pie, ha presentat recentment sis nous agents interins que a partir d’ara reforçaran la plantilla del cos policial fins el setembre. Els hi ha donat la benvinguda l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per Frederic Royuela, regidor de Governació, i pel sergent Antonio Gómez.

Amb ells, la plantilla del personal vinculat a la Policia Local és actualment de 30 persones

L’Alcalde els ha desitjat un bon inici en la seva feina a Roda de Berà “un municipi amb una estacionalització molt marcada, fet pel qual durant els mesos d’estiu la feina es multiplica per a tots nosaltres”.

Ha assegurat, a més, que comptar amb aquests agents durant l’estiu és la millor solució “nosaltres aconseguim reforçar la plantilla de la Policia Local i a vosaltres us serveix per formar-vos”, ha dit durant la presentació.

Els agents són les sis persones que van aconseguir superar totes les proves del concurs-oposició convocat el passat mes de març per l’Ajuntament i al qual es van presentar més d’una vuitantena d’aspirants.

Les proves, dividides en diferents fases, van consistir en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents, físiques, mèdiques i teòriques.

D’aquesta manera, han passat a formar part d’una borsa de Policia Local, i, a més del reforç estiuenc, durant la resta de l’any cobriran substitucions derivades de qualsevol necessitat d’absència, suplència, acumulació de tasques o vacants temporals que puguin donar-s’hi a la plantilla de la Policia Local.

Temas

Comentarios

Lea También