Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Sala Lluís d’Icart de Torredembarra acull l’exposició de Montse Gonzàlez Papiol

A partir d’ahir dimarts i fins al dia 29 d’aquest mes es pot visitar la mostra pictòrica de l’artista calafellenca

Diari de Tarragona

Whatsapp

Montse Gonzàlez es defineix com una artista experimentadora plàstica i visual. Llicenciada en Belles Arts, al llarg de la seva trajectòria ha experimentat amb múltiples facetes, des de la pintura a la il·lustració passant pel disseny gràfic, si bé el seu punt fort, i al qual porta més de vint anys dedicant-se, és la docència de l’art del dibuix a alumnes de secundària, una professió que ella considera tota una vocació.

Els inicis de l’artista van estar fortament influenciats per la pintura gestual i simbolista, una visió que marca la seva primera exposició individual l’any 1994, i si bé la perspectiva ha anat canviant al llarg dels anys, Gonzàlez mai s’ha aturat en la pròpia recerca plàstica.

A la darrera dècada, s’observa en els seus quadres un viratge cap a la representació arquitectònica, influenciada per la geometria descriptiva i amb una notòria actitud crítica que l’acompanya en aquesta visió especial del paisatge que l’envolta i que l’artista qualifica de compartimentat i degradat, el Baix Penedès.

L’artista afirma, precisament, tenir un vincle emocional amb el substrat paisatgístic i patrimonial del seu entorn. Tot aquest conjunt de motivacions i emocions configuren el seu especial imaginari.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és de dilluns i divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h (accés pel Camí de l’Era).


 

Temas

Comentarios

Lea También