La Sant Andreu Jazz Band a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Actua aquest divendres a partir de les 21 hores.

14 diciembre 2017 19:51 | Actualizado a 14 diciembre 2017 19:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Sota la direcció del prestigiós Joan Chamorro, la Sant Andreu Jazz Band actuarà a l’Auditori Josep Carreras divendres a les 21.00 h. La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu l’any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro, saxofonista i contrabaixista amb una llarga i reconeguda trajectòria i una extensa discografia amb músics molt importants del panorama jazzístic internacional. Formada per joves d’entre 7 i 21 anys, és considerada la Big Band més jove d’Europa.

Reconeguda com a projecte pedagògic musical i avalat per músics de renom internacional com ara Jesse Davis, Scott Hamilton, Joel Frahm, Luigi Grasso, Terrel Staford, Dick Oatts, Kenn Peploswky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili, Ignasi Terraza i Enrique Oliver, amb qui van participar en importants col·laboracions. Durant els seus deu anys de trajectòria, la Sant Andreu Jazz Band també ha tingut l’oportunitat d’actuar a Europa, a llocs tant destacats com Marciac o Aix en Provence, Suïssa, etc.

En el terreny discogràfic, la Sant Andreu Jazz Band ja suma sis CD enregistrats. Van ser protagonistes del documental A Film About Kids and Music, tractant sobre la vessant més humana de la banda, que va rebre una quinzena de premis, entre d’altres el guardó al millor llargmetratge al Festival de Cine d’Austin (Texas, Estats Units) l’any 2013.

A banda dels premis del llargmetratge, la SAJB ha rebut altres reconeixements, com el premi de la revista Jaç a la millor proposta de Jazz del 2009, el Premi Orquestres a la X Edició dels Premis ARC de la Música 2011, el Premi al Millor Documental Musical Nacional al Festival Beefeater In-Edit 2012 i el Premi Altaveu 2012 a Joan Chamorro en reconeixement a la seva tasca d’extensió del jazz en joves. A més, van ser nominats com a grup de l’any als Premis de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Al llarg d’aquests anys, Joan Chamorro ha aconseguit un altíssim nivell pedagògic, convertint aquesta big band en un planter d’excel·lents músics, ja no de futur, sinó de present. Uns músics que desprenen satisfacció i diversió, transmetent a l’espectador un jazz expressiu ple de gestos que encomanen alegria.

Les entrades al concert es podran adquirir a través del web www.auditorijosepcarreras.cat o al vestíbul del mateix auditori des d’una hora abans de l’inici del concert.

 

Comentarios
Multimedia Diari