Más de Costa

La Unió de Botiguers de Cambrils fa entrega de més de 170 joguines pels nens mes necessitats

La campanya que ha durat tan sols dos setmanes ha tingut molt d’èxit

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: UBC

FOTO: UBC

Aquest any tan especial, en què tots hem sentit de prop la incertesa i la desesperança, convida a pensar en les persones que ho estan passant pitjor. El Nadal, també en aquest any de Covid, és moment de solidaritat.

Des de la nostra associació de la Unió de Botiguers de Cambrils es va impulsar la campanya “Cap nen sense joguina” una campanya per treure un somriure als mes petits de la casa en uns moments difícils per tothom.

La idea va sorgir de les inquietuds expressades per alguns botiguers dins el WhatsApp que l’ associació fa servir per posar-se en contacta amb els seus socis. La junta de l’associació, va valorar molt positivament aquesta iniciativa, per lo que es va posar a treballar per poder-la tirar endavant. La idea es que les botigues associades aportessin una joguina per els nens i nenes mes desfavorides del municipi i així posar una mica d’il•lusió als mes petits de les cases. La associació es va posar en contacta amb Càritas i se'ls va explicar la campanya que els va semblar una molt bona idea.

La campanya que ha durat tan sols dos setmanes ha tingut molt d’èxit, s’han recollit mes de 170 joguines que dissabte dia 2 de gener a la tarda, han estat entregades a Càritas Cambrils, per a que ho fessin arribar als nens i nenes mes desfavorits del municipi.

Els mes petits de la casa podran gaudir de les joguines aportades per els botiguers de Cambrils i algun veí que s’ha sumat a la campanya, entre els quals es troben jocs de taula i manualitats, joguines d'activitat, d'imitació, nines, peluixos, vehicles i peces de construcció etc.

Entre moltes altres iniciatives, en aquesta època Nadalenca és habitual que en molts centres parroquials de diferents diòcesis s'organitzin, a través de Càritas, campanyes de recollida de joguines. Normalment aquestes iniciatives són a càrrec dels joves de les parròquies, que actuen com patges dels Reis Mags recollint les joguines que després es repartiran a les famílies necessitades de les zona, assistides per Càritas.

La Unió de botiguers de Cambrils ha fet entrega de les joguines a les voluntàries de les dos parròquies del Municipi, la Sra. Dolors Sabater de la parroquià Sant Pere al port i la Sra. Maria Antonia de la parròquia de Santa Maria de la vila.

Les botigues que han en aportar i col•laborat en la recollida de joguines han estat: Òptica Alain Afflelou, Angelets, Bambú Decoració, Beatriz Rodríguez Estilistes, Loteria Belen, Undercolor of Benetton, Calzados Luceño, Carnisseria Daniel Salines , Centre Estètica Martha de Armas, Circular.cat, Corseteria Nuria, Eduard’s Joiers, English Hangout Center, Fleca del Port, Gargola, Javi Torrente Barbers, Joieria Mimi, Perfumeria Fortuny, Rosella, Rostisseria Can Mas, Sama, Tissu, Elena Joguines i Joguines Rialles .

Temas

Comentarios

Lea También