La Unitat d’Escolarització Compartida visita l’Ajuntament de Cambrils

L’alcaldessa Camí Mendoza ha rebut als alumnes a la sala de plens i ha respost les seves preguntes

08 enero 2018 17:35 | Actualizado a 08 enero 2018 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha rebut avui als joves de Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Cambrils, que han visitat l’Ajuntament en el marc del programa Descobreix Cambrils adreçat als centres educatius.

L’alcaldessa els ha explicat la seva feina i la dels regidors i regidores i el funcionament de l’administració local, ha escoltat les seves inquietuds i demandes i ha contestat nombroses preguntes de temes molt diversos.

L’objectiu de la UEC és garantir l’atenció educativa necessària a l’alumnat de secundària amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació al medi escolar. Ofereix la possibilitat de seguir l’etapa d’ESO en un grup reduït, d’acord amb les corresponents adaptacions curriculars individualitzades. L’escolarització a la UEC comporta una escolarització compartida amb el centre docent on l’alumne/a estigui matriculat.

Des de l’any 2000, la UEC de Cambrils ha atès a diferents alumnes de secundària, amb una metodologia adaptada a les diferents necessitats educatives d’aquest col·lectiu especial d’alumnat, potenciant aspectes com una formació més manipulativa a través dels tallers, i una atenció més individualitzada a través de les tutories individuals.

Aquesta metodologia de treball possibilita que l’alumnat recuperi la il·lusió i l’interès pel fet educatiu, i, en conseqüència, disminueixi l’índex d’absentisme escolar.

 

Comentarios
Multimedia Diari