Más de Costa

La Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra rep enguany 34 demandes d’intervenció

Del total de demandes d’intervenció, se n’han resolt 22, 7 estan pendents i 5 peticions no s’han pogut tramitar com a mediació per diferents motius

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Torredembarra

FOTO: Aj. Torredembarra

Un 64 % de les demandes d’intervenció de la Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra que s’han produït aquest 2019 ja han resoltes.

Aquesta xifra podria créixer quan s’acabin de resoldre els expedients oberts. De fet, enguany ja s’han rebut 34 demandes d’intervenció, se n’han resolt 22, 7 estan pendents i 5 peticions no s’han pogut tramitar com a mediació per diferents motius (les parts implicades tenen residència a l’estranger, algunes de les parts, han iniciat denuncia en altre Administració, una de les parts, finalment renuncia a la mediació, no reunir els requisits mínims, per iniciar una mediació).

Cal tenir present que des de la creació de la Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra l’any 2016 el nombre d’accions de mediació ha anat augmentant: 11 el 2016, 23 el 2017, 27 el 2018 i 34 (fins al moment) aquest 2019.

Els tipus de conflictes més habituals que es busca resoldre a través de la mediació policial són: problemes entre veïns relacionats amb les mitjaneres entre habitatges, problemes entre veïns i establiments de restauració per molèsties i problemes de convivència entre veïns (sorolls, música, gossos, etc.). Pel que fa a l’origen de les sol·licituds de mediació, aquest 2019 una ha estat sol·licitada per part d’un jutjat del Vendrell i la resta per particulars.

Temas

Comentarios

Lea También