La Xarxa Emprenedora del Vendrell creix amb 50 noves empreses el 2014

L'increment d'iniciatives d'emprenedors farà augmentar els serveis de monitoratge per part dels empresaris

19 mayo 2017 23:51 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant l’any s’han adherit a la Xarxa Emprenedora del Vendrell una cinquantena d’empreses. Amb aquestes, l’entitat ja supera els 300 membres.

La Xarxa Emprenedora, impulsada per l’Ajuntament i centrada a l’edifici de L’Eina (Camí Reial), és una iniciativa que posa en comú a les noves empreses i emprenedors que volen desenvolupar un projecte empresarial, però també fa un seguiment dels nous projectes de negoci.

L’evolució de l’economia fa pensar que continuarà el procés d’obertura de noves activitats econòmiques a la localitat i a la comarca. En aquest sentit la Xarxa Emprenedora preveu incrementar la seva activitat formativa i sobretot de monitoratge cap als nous emprenedors.

Aquest programa posa a l’abast de les noves empreses un acompanyament d’empresaris i directius experimentats que fan de guia i ofereixen el seu consell desinteressadament als nous emprenedors per afavorir la seva consolidació i creixement

5 primers anys

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, explica que les empreses experimenten les taxes de mortalitat més altes en els 5 anys posteriors a la seva creació. «Per tant, són les noves empreses les que afronten amb majors dificultats la lluita per la supervivència».

Així, «compartir experiències ens fa ser més savis i ens permet disposar de coneixements per reduir les problemàtiques que totes les empreses noves poden tenir i afrontar, així, el futur amb majors garanties» expliquen des de la Xarxa Emprenedora.

Més autoocupació

La situació econòmica ha fet créixer les iniciatives d’autoocupació i d’obrir un negoci i en aquest sentit la Xarxa Emprenedora del Vendrell ha incrementat les seves accions i acompanyaments.

La Xarxa Emprenedora es troba en procés de renovació de la Unitat de Gestió, que a principis de 2015 haurà traçat el full de ruta del nou any.

Comentarios
Multimedia Diari