La batalla de confeti obre els actes de Carnaval de Vandellòs i l'Hospitalet

17 febrero 2020 13:22 | Actualizado a 17 febrero 2020 13:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes del poble han organitzat, amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola Mestral, dels Diables de l'Hospitalet de l'Infant, del grup de teatre Quo Vadis i de la Banda de música municipal Clau de Vent, diversos actes adreçats a tots els públics.

Aquests actes començaran el divendres 21 de febrer amb el Carnaval infantil (batalla de confeti a la Plaça Catalunya, cercavila pels carrers del poble i berenar amb actuació infantil al poliesportiu cobert) i seguiran el dissabte 22 de febrer, amb la rua posterior a l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Casa de la Vila; el sopar popular al poliesportiu cobert, els balls amb l’orquestra Hawaii, l’entrega de premis i la Festa Jove carnavalera amb el dj Oscar Sánchez també al poliesportiu cobert.

El diumenge 26 de febrer, per acomiadar la festa, tindrà lloc la tradicional incineració de la sardina, amb el velatori i la rua mortuòria prèvia de Sa Majestat Carnestoltes, amenitzada pel grup de teatre local Quo Vadis, el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant i la Banda de Música Municipal Clau de Vent.

A Vandellòs, la festa començarà abans, el dijous 20 de febrer amb la rua infantil pels carrers del poble. El divendres 21 de febrer, a mitjanit se celebrarà la Festa de Carnaval Jove, amb concurs de disfresses inclòs, al Pati el Taverna (el local dels joves).

El plat fort del Carnaval de Vandellòs se servirà, però, el dissabte 22 de febrer, amb l'arribada del rei Carnestoltes i la rua; el sopar amb concurs de disfresses i el ball al pavelló esportiu, a càrrec del grup Gara Band Music.

La festa finalitzarà el diumenge 23 de febrer amb l’enterrament de la sardina a la Plaça Drs. Gil Vernet, on hi haurà una xocolatada popular. Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), l'Associació de Joves del poble i l'AMPA Vall de Llorers de l’Escola Valdelors, amb el patrocini de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari