La campanya 'online' a favor de BCN World suma 559 firmes en un mes

Aquesta iniciativa de la Societat d'Estudis Econòmics de Tarragona (SEE) buscava fer patent el suport del territori al projecte de macrocomplex de turisme, oci i joc previst entre Vila-seca i Salou

19 mayo 2017 19:38 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La campanya 'Volem Bcn World' ha aconseguit 559 firmes des que va arrencar el 10 de març amb un objectiu de 20.000 adhesions a través de la plataforma change.org, segons consta en el web de recerca de suports col·lectius.

Aquesta iniciativa de la Societat d'Estudis Econòmics de Tarragona (SEE) buscava fer patent el suport del territori al projecte de macrocomplex de turisme, oci i joc previst entre Vila-seca i Salou, que la Generalitat té actualment en revisió.

Les adhesions en línia es van concentrar en les primeres setmanes, però s'han estancat, per a un document que fa una crida al Parlament per a desbloquejar el projecte.

La SEE lamenta que estigui a l'aire una inversió de milers de milions per la falta d'acord i les disputes entre diputats i grups polítics, i critica la "falta de sensibilitat dels polítics catalans cap als ciutadans de les comarques de Tarragona".

A change.org, l'entitat defensa el seu ferm convenciment que, al marge de les qüestions tècniques, urbanístiques i fiscals que s'hagin d'aplicar als promotors i inversors, BCN World ha de ser el motor que reactivi la mala situació econòmica de les comarques de Tarragona.

La SEE demana diàleg polític que porti a arribar a acords que afermin els inversors perquè es tracta d'un projecte de centres de convencions, hotels, teatres, oficines, centres comercials, restaurants, sales d'oci i joc.

A més destaca que està al costat de les atraccions que formen Port Aventura, amb tres camps de golf, piscines i zones esportives a primera línia de mar, i farien de la Costa Daurada, de Tarragona i de Catalunya: "un lloc únic a Europa, no només per a l'estiu, sinó per estabilitzar el turisme durant tot l'any", opinen.

Comentarios
Multimedia Diari