Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La comunitat senegalesa de Salou celebra una cerimònia per homenatjar Mor Sylla

Pregàries i un àpat conjunt per donar "l'últim adéu" a l'home que va morir dimarts passat

ACN

Whatsapp
Dos homes carregant una olla amb menjar per compartir amb la resta de senegalesos aplegats en un local de Salou. Foto: ACN

Dos homes carregant una olla amb menjar per compartir amb la resta de senegalesos aplegats en un local de Salou. Foto: ACN

Desenes de membres de la comunitat senegalesa de Salou (Tarragonès) i d'altres indrets de Catalunya s'han aplegat aquest dilluns a la tarda en un local de la ciutat per celebrar una cerimònia en record de Mor Sylla, l'home mort dimarts en caure d'un balcó durant una operació policial contra el 'top manta'. Una estona de pregària i lectures de l'Alcorà han donat pas a un àpat de germanor que ha consistit en arròs amb carn i dolços. "Estem resant l'Alcorà per donar-li l'últim adéu, juntament amb els amics i la família, com fem al nostre país", ha assegurat Lakhan. D'altra banda, la comunitat s'ha bolcat en ajudar la família a recaptar els diners necessaris per poder repatriar el cos al Senegal. 

Alguns familiars, amics i coneguts s'han reunit aquest dilluns a la tarda en un local del carrer Valls de Salou per donar "l'últim adéu" a l'home senegalès. La cerimònia íntima ha començat amb pregàries i la lectura de l'Alcorà, en homenatge al compatriota mort dimarts de la setmana passada. "Ell portava molt temps aquí i el coneixia tothom. Era bona gent i per això han vingut tantes persones. Mai havia tingut problemes amb ningú", ha assegurat un dels senegalesos que han participat a l'acte.

Després de la cerimònia de caràcter religiós, han començat a arribar olles d'arròs amb carn i també alguns dolços, que la comunitat ha compartit en un àpat conjunt. D'altra banda, des que es va produir la mort el col·lectiu ha posat en marxa una recol·lecta de diners per aconseguir els prop de 6.000 euros que la família necessita per repatriar el cos al seu país d'origen.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También