Más de Costa

La fira Vine, Mira i Tasta, aquest cap de setmana a Bonastre

Els assistents podran degustar i adquirir productes i objectes de proximitat
 

Joan Boronat

Whatsapp
Imatge d’una edició anterior del certamen. FOTO: Cedida

Imatge d’una edició anterior del certamen. FOTO: Cedida

L’Ajuntament de Bonastre va parar orella a la iniciativa dels productors i artesans locals d’organitzar una fira per mostrar els productes que elaboren i també els nascuts a la terra.

D’aquí que, ja fa anys, se celebra la Fira de Bonastre, amb el lema ‘Vine, mira i tasta!’, que expressa el que hom pot gaudir si s’atansa a Bonastre, des de demà i fins diumenge.

Tindrà ocasió de degustar i adquirir productes i objectes de proximitat. Val a dir que la terra, el clima i l’abundància d’aigua fan que a Bonastre es donin les condicions òptimes per al cultiu i l’elaboració de productes de qualitat, com el cava, el vi, oli, fruita i hortalisses, a banda de carns i embotits d’allò més apreciats.

Tota aquesta oferta, a banda de comprar, es pot tastar a la fira i per això l’organització posa a disposició del visitant unes taules ben parades, sigui per a una degustació, dinar, berenar o sopar, en un espai ampli i en un ambient acollidor. Un altre detall és la gran zona d’aparcament de vehicles, a tocar de la fira, sense cues ni maniobres.

Cal afegir l’interès que cada any desperta el mercat d’artesania, d’artistes locals, la demostració d’oficis antics, amb l’ambientació especial, cada vespre, de música en viu, que convida a prendre la fresca i perllongar la vetllada en animada tertúlia.

Temas

Comentarios

Lea También