Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La música antiga, protagonista a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Musica Alchemica presentarà el seu últim treball discogràfic divendres dia 1 de desembre a les nou de la nit.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca està en plena temporada de tardor-hivern.

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca està en plena temporada de tardor-hivern.

El proper 1 de desembre a les 21 hores, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà el concert “Corelli, la Gioia” a càrrec de Musica Alchemica, una formació que compta amb Lina Tur Bonet, violí, i Dani Espasa al clavicèmbal.

Dani Espasa.

El seu darrer treball discogràfic sobre les sonates d’Arcangello Corelli, enregistrat a l’Auditori Josep Carreras, els ha dut per diferents països. De fet, Corelli serà el compositor que interpretaran en aquest concert Musica Alchemica, els quals gaudeixen d’un merescut prestigi a nivell internacional, tant com a intèrprets, com a impulsors de diferents projectes musicals al voltant de la música antiga.

Lina Tur

Musica Alchemica ha actuat en reconeguts escenaris com ara el del Festival Brecize d’Eslovènia, ORF i Kartause Mauerbach de Viena, Música Sacra Madrid, Música Antigua de Zaragoza, Auditorio de Valladolid o el Festival de las Misiones de Chiquitos en Bolivia, Lima y Santiago de Chile, amb un espectacular èxit de crítica i públic. Ha realitzat programes com les Estacions de Vivaldi i Piazzola, els concerts de Bach per a violí i les seves premiades gravacions per a Pan Classics.  

Les entrades al concert es podran adquirir a través del web www.auditorijosepcarreras.cat o al vestíbul del mateix auditori des d’una hora abans de l’inici del concert.

Temas

Comentarios

Lea También