La música antiga, protagonista a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Musica Alchemica presentarà el seu últim treball discogràfic divendres dia 1 de desembre a les nou de la nit.

28 noviembre 2017 12:25 | Actualizado a 28 noviembre 2017 12:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper 1 de desembre a les 21 hores, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà el concert “Corelli, la Gioia” a càrrec de Musica Alchemica, una formació que compta amb Lina Tur Bonet, violí, i Dani Espasa al clavicèmbal.

El seu darrer treball discogràfic sobre les sonates d’Arcangello Corelli, enregistrat a l’Auditori Josep Carreras, els ha dut per diferents països. De fet, Corelli serà el compositor que interpretaran en aquest concert Musica Alchemica, els quals gaudeixen d’un merescut prestigi a nivell internacional, tant com a intèrprets, com a impulsors de diferents projectes musicals al voltant de la música antiga.

Musica Alchemica ha actuat en reconeguts escenaris com ara el del Festival Brecize d’Eslovènia, ORF i Kartause Mauerbach de Viena, Música Sacra Madrid, Música Antigua de Zaragoza, Auditorio de Valladolid o el Festival de las Misiones de Chiquitos en Bolivia, Lima y Santiago de Chile, amb un espectacular èxit de crítica i públic. Ha realitzat programes com les Estacions de Vivaldi i Piazzola, els concerts de Bach per a violí i les seves premiades gravacions per a Pan Classics.  

Les entrades al concert es podran adquirir a través del web www.auditorijosepcarreras.cat o al vestíbul del mateix auditori des d’una hora abans de l’inici del concert.

 

Comentarios
Multimedia Diari