Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La paraula 'Cambrils' vesteix el Passeig com un nou element promocional

L'Ajuntament ha instal·lat unes grans lletres blanques amb el nom del municipi que llueixen davant del Parc del Pescador

Mònica Just

Whatsapp
Nombroses persones han aprofitat per fotografiar-se amb el nou motiu promocional. Foto: Alba Mariné

Nombroses persones han aprofitat per fotografiar-se amb el nou motiu promocional. Foto: Alba Mariné

El Passeig Marítim de Cambrils llueix des de fa tan sols uns dies un nou element promocional. Es tracta d’unes lletres gegants de color blanc amb el nom del municipi, que es troben tot just al costat de la platja, davant del Parc del Pescador.

La idea d’instal·lar-les va sorgir de la taula de treball en matèria turística, de la qual formen part diferents empresaris del sector. El cost de les lletres ha estat de 9.860 euros, una quantitat que procedeix de la recaptació aconseguida al municipi de la mà de l’impost turístic i que s’ha de dedicar a la potenciació d’accions promocionals. La iniciativa ja feia mesos que s’estava treballant, i finalment la paraula ‘Cambrils’ vesteix el Passeig des del dimecres dia 23 de març.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También