La petjada dels genis a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta

Tot apunt per rebre a les famílies, aquest pont de desembre amb tallers, visites i excursions per descobrir Gaudí, Miró, Casals i Picasso.

06 diciembre 2017 12:43 | Actualizado a 06 diciembre 2017 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Visites teatralitzades, tallers artístics i excursions als espais que van inspirar a Gaudí, Miró, Casals i Picasso a la Ruta del Paisatge dels Genis a Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Un total de 6 experiències sensorials dirigides pels guies més divertits i apassionats, que fan les delícies de grans i petits. 

A Reus, el Gaudí Centre programa, el 10 de desembre, l’activitat Observem, escoltem i toquem en família en la que descobrirem els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a partir de disfresses i fitxes didàctiques que es troben repartides per tot el centre. L’activitat inclou un taller de trencadís.

Mont-roig del Camp proposa el taller Art efímer i l’escultura de Miró i l’excursió Els colors mironians. En el primer, el 8 de desembre, crearem una obra a la platja de la Pixerota, on Miró feia dibuixos a la sorra i recollirem elements de la natura per replicar amb ells obres de Miró a l’ Ermita de la Mare de Déu de la Roca, l’espectacular indret mironià de Mont-roig.

El 9 de desembre, en l’excursió ‘Els colors mironians’ pujarem caminant pel camí Vell fins a l’ermita Mare de Déu de la Roca, on pintarem un mural gegant mironià. 

Per la seva banda, el Museu Pau Casals a El Vendrell ofereix, el 10 de desembre, la visita teatralitzada Descobrim els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon. L’activitat apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals als nens i nenes, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic.

Horta de Sant Joan convida al joc, amb la Gimcana per espais Picassians, un divertit recorregut a peu pels espais que freqüentava  Picasso al centre d’Horta: l’hostal del Trompet, el Café de Vives, Cal Tafetans..., el 9 de desembre.

A la proposta Jugant a ser Picasso, el 10 de desembre, farem una excursió a la cova de Sant Salvador, situada a la Muntanya de Santa Bàrbara i ens posarem en la pell del jove Picasso que va arribar a Horta per primera vegada al 1898.

Per poder assistir a les activitats, cal fer reserva prèvia ja que les places són limitades.

Les reserves per a les activitats de Mont-roig es poden fer a poliedricsi@gmail.com o 650 319 337; les reserves per a Horta de Sant Joan a reserves@elsolivers.com o 670 408 208; les reserves per a l’activitat de Reus a infoturisme@reus.cat o 977 010 670; i per al Vendrell a museu@paucasals.org  o 977 694 276.

Per completar el pont, el Paisatge dels Genis disposa de la Targeta genial, una multientrada que dóna accés als museus així com ofertes i descomptes en hotels, restaurants i empreses d’activitats dels municipis que formen part de la ruta.

Amb validesa d’un any, el seu preu és d’11 euros per als adults. Els nens acompanyants fins als 14 anys, tenen l’entrada gratuïta.

Detalls pràctics:

Art efímer i l’escultura de Miró, a Mont-roig del Camp

  • Divendres 8, de les 11 a les 13 hores
  • PVP: 6€
  • Informació i reserves: poliedricsi@gmail.com; 650319337
Els colors mironians i Mont-roig del Camp, a Mont-roig del Camp

  • Dissabte 9, de les 11 a les 13 hores
  • PVP: 6€
  • Informació i reserves: poliedricsi@gmail.com; 650319337
Gimcana espais Picassians, a Horta de Sant Joan

Jugant a ser Picasso,  a Horta de Sant Joan

  Observem, escoltem i toquem en família, a Reus

  • Diumenge 10, de les 11 a les 12:30 hores
  • PVP: 4€
  • Informació i reserves: infoturisme@reus.cat; 977010670
Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon, a El Vendrell

  • Diumenge 10, de les 12 a les 13:30 hores
 

 

NOTA ALS MITJANS:

Adjuntem dues fotografies, una del Mural mironià a Mont-roig, autoria: El Paisatge dels Genis, i una de la Gimcana picassiana a Horta, autoria: Polièdrics, Serveis Integrals

Comentarios
Multimedia Diari