Más de Costa

La pista del pavelló de Vila-seca, premiada pel Col·legi d’Arquitectes

Fins al proper 26 de juny es mantindrà oberta l’exposició del concurs a la sala d’exposicions de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pista del pavelló de Vila-seca, premiada pel Col·legi d’Arquitectes

La pista del pavelló de Vila-seca, premiada pel Col·legi d’Arquitectes

L’XI Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona, ha repartit recentment 10 premis a mostres arquitectòniques de Tarragona. D’entre aquesta desena de premis, la pista exterior annexa del Pavelló Municipal de Vila-seca va rebre el premi en la categoria d’edificis de nova planta d’ús públic.

El cobriment de la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports, de Nacho Álvarez Martínez (NAM Arquitectura), ha estat guardonat per l’enginyosa solució constructiva, que converteix la cobertura d’una pista esportiva en un espai protegit dels vents i la pluja, però permeable a les visions de l’entorn. El certamen ha destacat el rigor tècnic i la materialització del projecte, així com la lleugeresa dels tancaments que permeten l’entrada de llum natural millorant les prestacions ambientals de les activitats que s’hi duen a terme.

L’objectiu d’aquesta Biennal, convocada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i amb la col·laboració de la Fundación Alejandro de la Sota, és distingir les obres més significatives construïdes entre el 2017 i 2018 al Camp de Tarragona.

En aquesta edició s’hi van inscriure un total de 49 obres en 5 categories diferents com són “Interiorisme: Obres d’intervenció en espais interiors, disseny i muntatges efímers”, “Rehabilitació: Obres de restauració, rehabilitació o reforma”, “Edificis de nova planta d’ús privat”, “Edificis de nova planta d’ús públic” i “Espais exteriors: Espais urbans, parcs i jardins, intervencions en el paisatge i urbanisme”.

L’acte de lliurament de premis es va fer el passat 25 d’abril i va comptar amb la participació de Joan Tous, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes; Josep Llinàs, arquitecte de la Fundació Alejandro de la Sota i Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca.

Cal recordar que fins al proper 26 de juny es mantindrà oberta l’exposició del concurs a la sala d’exposicions de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes.

Temas

Comentarios

Lea También