Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La residència per a la gent gran Lo Parralet de Vandellòs s’inaugura dilluns 23 d’abril

L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’entrada del nou equipament, situada al carrer Dr. Alfredo Simón 4

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la residència de Vandellòs. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Imatge de la residència de Vandellòs. FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

El proper dilluns 23 d’abril és la data escollida per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per inaugurar oficialment la residència per a la gent gran “Lo Parralet” de Vandellòs.

L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’entrada del nou equipament, situada al carrer Dr. Alfredo Simón 4; i anirà a càrrec de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; de la regidora de Benestar Social, Cristina Borràs; i del director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Francesc Tarragona.

La nova residència per a la gent gran és en funcionament des del passat mes de març i a hores d’ara té vuit persones usuàries. Disposa de 15 places i està situada a l’edifici del centre assistencial, on es troba el centre de dia.

Aquesta ubicació permet ampliar el servei del centre de dia als caps de setmana. Un altra opció a la qual poden acollir-se els usuaris és a l’ús temporal de la residència.

Temas

Comentarios

Lea También